כאבים בקמיצה ופענוח רנטגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/12/2018 | 13:32 | מאת: שמרית

שלום רב, אני סובלת מזה ארבעה חודשים מכאבים בתנועת (לרוב) בקמיצה (בחלק האמצעי ולא במפרקים). ישנה גם הגבלה בכיפוף אנסה לצרף תמונה. עשיתי צילום, אך האורתופד לא ידע לומר לי כל כך מה הבעיה (יש גם קושי שפתי, אני לא מתגוררת בארץ). מצרפת את האבחנה של טכנאי הרנטגן והצילומים. אשמח אם תוכלו להסביר לי מה הבעיה והאם יש ואיזה פיתרון. תודה והמשך יום נעים תרגום לפענוח: Image Diagnostics (DDC) RESULTS FROM PHYSICAL SURVEY Third-finger rentography of the left hand - face and profile projections Reserved integrity and structure of the third finger phalanges Preserved congruence, smooth and sharp contours of the articular surfaces of the metacarpophonangeal and interphalangeal joints of the third finger finger, no evidence of major destructive changes, soft tissue compaction in the proximal interphalangeal joint area

05/12/2018 | 13:34 | מאת: שמרית

מצרפת תמונות יש קמיצה יד שמאל וקמיצה יד ימין בכיפוף על מנת להראות הבדלים בטווח התנועה

מצטער אבל מה שקיבלתי זה טקסט בכתב קירילי . הטקסט שהבאת בעברית אין לו משמעות רפואית.

מנהל פורום אורתופדיה