כאב בכף רגל אודה לחוות דעתך תודה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/12/2018 | 19:23 | מאת: הילה

שלום בת 29 בריאה בימים האחרונים כאבים בצד כף הרגל השמאלי החיצונית. לא איפה שדורכים. כאב חד שמגיע בגלים וחולף לסירוגין. במגע במקום כואב יותר. הכאב בעיקר מגיע ממצב משכיבה/ ישיבה לעמידה. היה בעבר וחלף. בימים האחרונים הייתי תחת עומס פיזי. הרמתי הרבה את בתי הפעוטה.האם יש קשר בין השניים ? האם יתכן וזה דלקת בגיד ? איך ניתן להקל עד התור לרופא. תודה

כנראה דלקת של גיד הפרונאוס. זה כמובן ניחוש שכן המידע שמסרת הוא זעיר נסי אדויל או נורופן

מנהל פורום אורתופדיה