פענוח תוצאות צילום עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/11/2018 | 16:18 | מאת: ענת

שלום אני סובלת מסחרחורות ,כאבים בכתף וזרוע שמאלים,עשיתי צילום עמוד שדרה צווארי ואלה תוצאות: מבנה גרמי גובה ועמדת חוליות תקינים היצרות מירווח בין חולייתי בגובה c5-c6 שאר מרווחים בין חולייתים שמורים מה פירוש ומה הטיפול נכון בהתאם למצבי רפואי?תודה.

אין פענוח של ממש. יש תאור ממצא שיכול להיות " מתאים לגיל" אם את מעל 30 ( התייבשו ת של הדיסקה בין החוליות 5-6 בעמוד השדרה הצווארי. זה יכול גם להיות בלט או בקע של דיסק . אשר לטיפול - מטפלים בבן אדם ולא בצילום הרנטגן שלו ולכן צריך לבדוק אותך.

מנהל פורום אורתופדיה