RE: כאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/01/2003 | 21:19 | מאת: בתיה

שלום ד"ר נכבד לפני שבועים החלו להופיע לי כאבי גב "בלתי נסבלים" בשבוע האחרון אף החמיר המצב ואינני יכולה "לשבת" על כיסא יותר משעה ולא לשנות "תנוחה", יש לציין כי כאשר מתחילים כאבי הגב כעבור כמה זמן הכאב עובר לרגלים "ואני לא יכולה ללכת" (שלא לדבר שאני לא מסוגלת לגרוב גרבים לבד) לאחר שהופנתי על ידי רופאת משפחה לצילום מותני נתנה תשובה והיא סקוליזיוס עם רוטציה קלה של חוליות 2 L ו 3 L .גובה החוליות שמור. לא מודגמת היצרות משמעותית. למה הכוונה??? היא סרבה להפנותני לאורטופד בטענה כי זה לא דחוף למרות שאני "משתגעת מכאבים ברגלים ולטענתה אני יכולה להמתין חודש וחצי לתור. אודה לתשובתך המהירה בתיה

23/01/2003 | 14:58 | מאת: ניר עציון-מטפל ברפואה משלימה

בתיה שלום תשובתה של רופאת המישפחה שזה לא דחוף ואת יכולה לחכות חודש וחצי לא נכונה ולא מקצועית. האם היא נתנה לך כדורים לשכוך הכאב? חשוב שתראי אורטופד כדי להתחיל בטיפול. נסי לחמם את המקום ,לעשות מתיחות,לשכב עם רגלים למעלה(הורדת לחץ מעמוד שידרה תחתון), ורצוי אף שתתחילי בטיפול כגון שיאצו,טווינא,דיקור סיני,עיסוי מקומי...כול הנל יוכלו לסייע לך להכל על הכאב ואף לפתור את הבעיה לפרטים נוספים-ניר עציון924013-055

מנהל פורום אורתופדיה