חשד לאוסטאיטיס פוביס.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/11/2018 | 12:38 | מאת: לינה

יש לי כאבים חזקים בכל הגוף.עסיתי מיפוי עצמות ו ממצאים:קיימת קליטה מעט מוגבלת בעצמות טרסוס של כפות רגליים,בברך ימין,בכתפיים, קליטה מוגבלת בסקרו-איליאק משמאל ואי סדירות בקליטה בעמוד השדרה. קיימת קליטה מוגבלת בסימפיזיס פוביס-חשד לאוסטאיטיס פוביס. ניתן להחלים מזה?מה עלי לעשות?זה קשור למשקל הגוף?אני בגובה 157.שוקלת 85

אי אפשר להסביר " כאב בכל הגוף " בממצא בבדיקת המיפוי. אםתמצא רגישות מקומית מע ללסימזה הנ"ל אפש יהיה לקשור את הרגישות לממצא במיפוי. הטיפול בעיקרו הוא טיפול במחושים.

מנהל פורום אורתופדיה