כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/01/2003 | 12:55 | מאת: הילה

דוקטור, שלום :-) הייתי בחורה מאד בריאה וחזקה בשרירים וכו'. כיום, כבר תקופה די ארוכה, כשהילדים שלי קופצים עלי או נשענים עלי , כל הגוף כואב לי. כל מקום בגוף, אם לוחצים עליו קצת, מתחיל לכאוב מאד ואין קשר בין עוצמת הלחיצה לבין הכאב. זה פשוט מעין רגישות יתר שכזו. ההרגשה היא כמו שנשענים עליך עם המרפק ולוחצים. מה היא הרגישות הזו, מה זה יכול להיות ? תודה רבה, הילה.

קשה לדעת . זה מזכיר פיברומיאליגיה ואולי סתם הודעה מהגוף שלך שא תצריכה כמה ימי נופש. על פיברומיאליגיה תוכלי למצאחומר ב: www.fibromyalgia.co.il

מנהל פורום אורתופדיה