בקושי יכול להזיז תרגליים,נואש לעזרה.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/11/2018 | 19:37 | מאת: מאור חייל

שלום רב. אני בן 20 חייל בגולני וכלפני שנה נשלחתי לבדיקת מדידת לחצים בשוקיים,הבדיקה יצאה תקינה והאורטופד שם שלח אותי לmri שעד היום לא קיבלתי. מצבי ברגליים החמיר נורא,אני מרגיש שהברכיים שלי והשוקיים כבדות ועייפות ונורא כואבות,אני לא מסוגל לעלות מדרגות או לרוץ,אפילו לא להתכופף ולעשות פעולות בסיסיות. אני רוצה השערה לדעת מה זה יכול להיות וכמה זה מסוכן כי זה רק מחמיר לי ולא מוכנים לטפל בי. תודה רבה!

עצם העובדה שהפנו אותך לביצוע בדיקת בת"ם ולפניכן בדיקת לחצים מראה שמטפלים בך אבל לא מצליחים לאבחן את הבעיה . העובדה שאה ממשיך לשרת היא מעודדת ומצביע על כך שכנראה אין סכנה לחיך.

מנהל פורום אורתופדיה