כאבים קשים שמקרינים מהמפשעה לירך וברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/11/2018 | 11:49 | מאת: שושי

החלקתי לפני יותר מחודש. לא כאב לי כלום ביומיים הראשונים. אחרי זה התחילו כאבים קשים שמקרינים מהמפשעה לירך וברך הימנית ואםילו מגיעים לצלעות עברתי צילום,סיטי, שלא מראים על נזק רק אוסטיאוארטרייטיס. קיבלתי אפילו זריקה במחלקת כאב. המצב ללא שינוי.נרגעת בעזרת אופטלגין 500 מג פעמיים ביום. נאמר לי לנוח ולקחת משככי כאבים ןלחזור על הצילום בסוף נובמבר. מה זה נקרא לנוח? הומלץ לי להתחיל כבר הידרותרפיה. מעונינת לקבל יותר פרטים על המשך ההחלמה והאם הידרו מומלץ היום?? המון תודה על התיחסותכם המהירה

אוסטאוארתריטיס של איזה מפרק? מה טווח תנועות מפרקי הירכיים. ושל הברכיים האם יש רגישות מקומית? האם יש נפיחות מקומית? לנוח זה לא טיפול אפשר לעשות הכל עד לגבול הסבל.

מנהל פורום אורתופדיה