רגל מסובבת אצל ילדה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/01/2003 | 15:02 | מאת: דנה

שלום לך ד"ר אסא ברצוני להתייעץ איתך. יש לי ילדה בת 9 שנים, רגל שמאל שלה מסובבת כלפי פנים. בהליכה הדבר מורגש בעיקר. הייתי אצל רופאים אך הם טוענים שאין מה לעשות , זה יסתדר לבד עם הגיל. זאת אומרים מאז היותה כבת חודשיים. בינתיים איני רואה שיפור מסוים. האם בכל זאת ניתן לעשות משהו או האם ניתן לשפר את המצב ע"י פעילות כלשהי או כירופרקט או משהו... תודה על ההתייחסות מראש דנה

לא ניתן לשנות את מבנה הרגל אלא בניתוח. הניתוח נקרא אוסטאוטומיה סיבובית .

21/01/2003 | 09:09 | מאת: דנה

לד"ר אסא שלום רב תודה רבה על התייחסותך. האם תוכל בבקשה לומר לי היכן אוכל למצוא חומר על ניתוח זה, סיכונים ,איך מתבצע, האם כדי וכו'. דנה

מנהל פורום אורתופדיה