כאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/01/2003 | 02:12 | מאת: גיא

לד"ר לב אל אסא שלום! לפני כחודש הופיעו לי כאבים ממוקדים באיזור של חוליה בגב העליון בצד ימין, כאבים שהחמירו עם השענות על רגל ימין , ובתזוזות מסויימות , לאחר יום הכאבים קצת שכחו והלכתי לרופא, אשר נתן לי איבופן 400 מ"ג ואמר לי שאם יתפס הגב לחזור אליו, לאחר יום יומיים עבר לי, אך אני מרגיש כאב קל מצד אותה חוליה, יש לציין שאני בריא וספורטאי ועבדתי עבודה פיזית לסרוגין לצד הרבה מנוחה בשכיבה. שאלותיי: מה יכולה להיות הסיבה לכך ? האם ריצה מרובה או טניס מאומץ יכולים להזיק? אשמח לשמוע את דעתך המקצועית.

דעתי המקצועית היא שזה מאד לא מקצועי לתת חוות דעת מקצועית על סמך המידע שמסרת והרבה בריאות

מנהל פורום אורתופדיה