עצם הזנב- כאבים פתאומיים קבועים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/10/2018 | 17:02 | מאת: מורן

סובלת מכאבים בעצם הזנב כמספר שבועות הכאבים מורגשים בעיקר בישיבה על משטח קשה, כסא, ובמעבר מישיבה לעמידה. בביקור אצל רופאת משפחה נתנה לי אתופן 600 למשך 10 ימים שלא עזר בצילום רנטגן שבוצע ומצורף לא נראה בעייתי..(חוליות ומרווחים בין חולייתים שמורים)- כך נכתב בתשובת הרנטגן אשמח להמלצה איך להמשיך בטיפול. חשוב לי לציין שלא קיבלתי מכה/ נפילה.

החלק החשוב שמביא את מירב האינפורמציה לצורך אבחנה של הבעיה הנו הראין והבדיקה הגופנית. למרבית הצעא אלה חסרים. אשר לממצאיהצילום נראה לי שמדובר בצילום של ע"ש מתני ולא של עצם הזנב

30/11/2018 | 11:27 | מאת: מורן

מצרפת תוצאות בדיקת ct שעשיתי

מנהל פורום אורתופדיה