המשך - סקרואיליאק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/01/2003 | 23:28 | מאת: א.

ד"ר שלום שוב, אני לא הבנתי אז האם לדעתך יש צורך להסתפק לעת אתה בפיזיוטרפיה או שמא צריך בדיקות מקיפות יותר. אני הבנתי מהודעתך הראשונה בעניין, כי לא צריך CT שוב היות וכבר נעשה בעבר. מה אתה היית עושה במצב כזה, כלומר מה אתה חושב שצריך להעשות ? תודה שוב.

לא אוכל להתייחס ישירות לבעייתך שכן המידע שבידי הנו מכלי שני. כעקרון הייתי מחפש מחלה שגרונית ,מטפל בהתאם ואם לא הייתי מאבחן מחלה שגרונית ונותר עם סקרואיליאיטיס מבודדת הייתי מטפל בתרופות נוגדות דלקת כוללהזרקה שלסטרואידים לתוך המפרק .במקרים עקשניים במיוחד וקיצוניים -ניתוח לאיחוי המפרק

מנהל פורום אורתופדיה