כאבים בשוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/01/2003 | 07:58 | מאת: דקלה

שלום ד"ר לפני כארבעה חודשים נחבלתי בעצם השוק, כתוצאה מכך התפתח שטף דם, שבינתיים עבר. אולם מאז אני סובלת מכאבים במקום בזמן עמידה או מאמץ של הרגל. מדי פעם אני נתקפת כאבים גם בזמן מנוחה. כאשר אני לוחצת על נקודה מסוימת בעצם הכאב עז ביותר. האם זו תופעה נורמלית לאחר שטף דם (אף שכבר עברו 4 חודשים מאז?) והאם יש דבר שיכול להקל על הכאבים? תודה

19/01/2003 | 19:31 | מאת: נמרוד

קיבלתי מכה בחופשת הסקי האחרונה שלי בכתף, התפתחה לי דלקת סימן כחול אדיר וכאבים למשך חודש. הרופא נתן לי כדורים שעזרו קצת ואז הרוקח בניו פארם המליץ לי על דראגון פלסטר, זו מין מדבקה שאפשר להדביק על הגוף. תשמעי, זה מעולה. מעביר את הכאב. אמנם רק ליום אחד אבל אחרי שבוע כבר יכלתי לדבר על שיפור משמעותי. חבל על הזמן.

מנהל פורום אורתופדיה