שבר עצם הזנב עקב נפילה קשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/10/2018 | 03:42 | מאת: מייק

לפני כשלוש שנים נפלתי על עצם הזנב למחרת בקרתי ברפואה דחופה הצילום לא הראה שבר אלא שטף דם גדול באזור הכאב לא עבר פניתי למרפאת כאב עברתי סדרה של ארבע טיפולים הזרקה דרך רנטגן החזיק כל פעם כמה חודשים בלבד לבסוף עברתי טיפול גלי רדיו אך גם כך הכאב לא עבר. לאחר ישיבה קשה לי לקום עקב כאבים בצילום סי טי לאחרונה התברר כי יש לי שבר בעצם. האם יש טיפול (לא ניתוח ) או לחכות לאיחוי שימשך זמן רב ?

צריבה של GANGLION IMPAR בגלי רדיו

16/10/2018 | 19:32 | מאת: מייק

כתבתי כי עברתי צריבה בגלי רדיו עזר למספר חודשים בלבד מה דבר נוסף בן 75 אדם בריא !

מנהל פורום אורתופדיה