המשך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/01/2003 | 18:17 | מאת: א.

ד"ר שלום. בהמשך לשאלתי בעניין הכאבים באיזור הסקרואיליאק. אם מדובר בדלקת מדוע היא מתחיל לכאוב רק בזמן האחרון והאם יש קשר לכך שזה מלווה מדי פעם בבחילה. מה מטרת הפיזיוטרפיה, האם זה אמור לפתור את הבעייה או רק להקל עליה. איך ניתן יהיה לדעת את הסיבה לבעייה במפרק ומהו הטיפול אם פיזיוטרפיה לא תעזור ? האם צילום CT חוזר לא יוכל לתת תמוןנה ברורה יותר לגבי סיבת הכאב והאם בכלל יכול להיות שמדובר בכאב שמקורו לאו דווקא בעניין אורטופדי אלא אפילו כלייתי או אחר ? תודה

ההנחה היא שמדובר במחלה חדשה ולכן הכאב גם הוא חדש. המחלה יכולה להיות חלק ממחלה כללית וזה יכול לקשור אותה לבחילה. לא ברורה לי מטרת הפיסיותרפיה CT יכול במקרים מסויימים מאד לעזור באבחנה. כן זה יכול להיות משהוא שאינו קשור לשלד

מנהל פורום אורתופדיה