פריצת דיסק גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/01/2003 | 16:16 | מאת: קיטי

18/01/2003 | 16:20 | מאת: קיטי

אני סובלת מפריצת דיסק בגב תחתון קבלתי הפניה לפיזוטרפיה אבל אני יודעת מניסיון קודם שרק בשיטת המיטלנד הציחו לעזור לי נאמר לי במקום שהם יתחילו במתיחות המ לעשות?

18/01/2003 | 17:37 | מאת: חן

שבוע טוב לך קטי, אני מבינה שיש לך בעיה של פריצת דיסק. רציתי לספר לך שגם לאימי היתה פריצת דיסק ופרופסור מנדס (צפון) המליץ לה מיד על ניתוח. היו לאימי 5 פריצות דיסק. שללתי מיד ניתוח. פנינו למרכז הרפואי הרב תחומי - והם תוך 10 טיפולים, הבריאו את אימי. תודה לאל היא חזרה לעצמה ומתפקדת כבעבר. מוכנה למסור לך פרטים נוספים. טלפון שלי: 742217-053.

מנהל פורום אורתופדיה