שבר וכאבים בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/10/2018 | 04:11 | מאת: אור

היי מה המצב עידן? מזהה אותי אח שלי נכון? אני נמצא בקבוצה נקראת אבא פגום וזה. קיצר יש נער מסכן שיש לו יומולדת ואני רוצה לקנות לו מתנה איזה גקט של נייק. משהו שישמח אותו רצח. איך אתה עוזר לי בעניין. מצווה רצח לשתינו כפרה... מה עושים? תודה מראש אחי. ושבוע ובשורות טובות

07/10/2018 | 04:17 | מאת: אור

בוקר טוב. אני מתלונן המון זמן על כאבים בכף יד ומוגבלות קשה רופא שלח אותי לצילום . והם אמרו ברנטגן. שרואים שבר או חדש או ישן אבל שלא שלא התאחה. ולכן ההגבלה. והכאבים. האם זה נכות? תודה רבה רבה לך דוקטור יקר

נכות הית תוצאה של פגיעה . כלומר אם יש לך מגבלה תיפקודית משמע יש נכות.

08/10/2018 | 15:23 | מאת: אור

שלום דוקטור האם אפשר לדבר בטלפון/ במייל. אשלם על כך על הייעוץ או מה שזה נקרא בענייך. תודה רבה מראש. אדם יקר

מנהל פורום אורתופדיה