מעקב לאחר ניתוח. אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/10/2018 | 13:42 | מאת: טלי

שלום אשמח לדעת על מצבי בברך מודגם פגם שטוח באספקט התיכון של הקונדיל הפורמלי הלטרלי בקוטר 2 מ"מ במישור הצדדי פנימי אשר הצטצם משמעותית בממדיו בהשוואה לבדיקת MRI הקודמת. מודגמים סדקים בסחוס המכסה את האספקט התיכון של הקונדיל הפורמלי המדיאלי בקוטר 7 מ"מ במישור הקורנלי (חתך 18 סדרה 601) ובקוטר 6 מ"מ בציר הסגיטלי (חתך 21סדרה 401) אשר התרחב בממדיו בהשוואה לבדיקת הMRI הקודמת ללא עדות לבצקת לשדית סוב- כונדרלית בסמוך הרצועות הצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו תקינים

08/10/2018 | 10:37 | מאת: טלי

עשיתי MRI בגלל כאבים והגבלה בתנועה ולא יכולה לעלות במדרגות בכלל יש לציין שבמרץ 2016 עברתי ניתוח בברך שמאל קרע במינסקוס וחתך חלק מהסחוס והוריד לי שומנים מהסחוס

שינוייםניווניים - שחיקת סחוס בדרגה ( לפי קלגרן) קלה

מנהל פורום אורתופדיה