תשובה לבדיקת דימות של השוקיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/10/2018 | 07:42 | מאת: Maor1988

שלום ד״ר, קיבלתי תשובה של הCT ורציתי לדעת במילים פשוטות מה זה אומר,בנוסף הייתי רוצה לשעת אם יש צורך להמשיך בירור? הודגם בלט מינימאלי באספקט הלטרלי של דיאפיזיס של פיבולה ימנית - סדרה 201 חתך 232 וסדרה 202 חתך 83, הנגע לא גורם לתגובה אנדוסטלית או פריאוסטיאלית באותו גובה, בעל מאפיינים שפירים, יתכן TUG LESION. לא נצפה שבר בעצמות. פסגות הטלוס הודגמו שמורות דו צדדית. שלושת המדורים של הברכיים הודגמו שמורים דו צדדי. סיכום : נגע בעל מאפיינים שפירים בדיאפיזיס של פיבולה ימנית, יתכן .TUG LESION

המפענח אינו יודע בודאות במה מדובר . לדעתו מדובר בממצא שפיר. צריך לבדוק האם יש מתאם בין מיקום הכאב למיקום הממצא שיתכן שאינו אלא ממצא מיקרי

מנהל פורום אורתופדיה