כאבים בזרוע ובמרפק שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/10/2018 | 15:07 | מאת: לילך

שלום, מזה מספר חודשים אני סובלת מכאבים בזרוע הנובעים מהמרפק. אורטופד הפנה אותי לצילומים ומיפוי עצמות, בצילומים לא ניתן לראות דבר, לא עשיתי את המיפוי עצמות בגלל קרינה ובגלל שאני מטופלת כרגע בפיזיותרפיה, אבל בעיקר לדורבן ברגל ולאיזור האגן שלפעמים עוזר גם ליד. העניין הוא שזה לא תמיד עוזר. השאלה אם כדאי לעשות מיפוי עצמות, כי גם אם יגלו דלקת (מה שנאמר לי כבר ע״י אורטופד אחר מבדיקה ידנית), יתנו כדורים לדלקת - מה שאני לא רוצה לקחת, ואיזה טיפול אחר אפשר לקבל לכאבים ביד?

אי אפשר לדבר על טיפול מסויים כשאין אבחנה משוייקת מה מקור הכאב. לא תמיד צריך בדיקות מיוחדות אבל תמיד צריך בדיקה טובה של אורתופד

03/10/2018 | 13:36 | מאת: לילך

אז כדאי לעשות את המיפוי עצמות?

מנהל פורום אורתופדיה