דלקת בכף רגל וכאבים בכריות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/09/2018 | 12:27 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 45 בריאה בד״כ. לאחר נופש של שבוע במלון עם 4 ילדים שרובם קטנים ושהיה מרובה בבריכה וזאת כאשר אינני שוחה בד״כ ועמידה ממושכת על רגליי, ככל הנראה הסנדלים שנעלתי אינן מתאימות. השגחתי בכל כוחי על בני הקטן בן 4 שהוא מאוד סקרן, רזה ואתלטי כל שזה היה מאתגר מאוד. הגעתי למרפאה לאחר שבקושי יכולתי ללכת, כאבים בכרית כף רגל ובשתי אצבעות ליד הבוהן. הכל נפוח ואדום. העור השתנה והפך יבש. הרופא התורן נתן אתופן 500 פעמיים ביום ל 10 ימים. הצילום תקין. אני כבר 6 ימים ועדיין האיזור פגוע. מה לעשות מכאן והלאה? ללכת לאורתופד מומחה כף רגל? עכשיו מניעה כבר לא תעזור כי הנזק כבר נגרם. תודה רבה מראש.

שאלה ראשונה שהייתי שואל את עצמי היא האם אין כאן זיהם של העור. פני לאורתופד/ רופא משפחה

מנהל פורום אורתופדיה