גולה פנימית בשוק שזזה במגע.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/09/2018 | 15:58 | מאת: דליה

שלום רב!רק להערה כללית יש לי בגולדגולת אוסכאונדרומה. כעת בשוק ימין בעצם גיליתי במקרה גולה פנימית שיושבת על סימן ישן של מכה שאולי קבלתי.הגולה לא כואבת...היא זזה. אני מקבלת הרבה מכות שנתקלת בדברים אבל לא קרה לי מזה אף פעם שהייתה גולה לכן לא יודעת אם יש קשר. אשמח לדעת מה עליי לעשות...לאיזה רופא לגשת אם בכלל. והאם יש קשר לגולה בראש שאולי זו מחלה המביאה איתה גולות שונות בגוף...או שזה סתם מחשבה לא נכונה.. תודה מראש.

גוש נייד אינו מחובר לעצם ואינו יוצא ממנה ולכן אינו אוסטאוכונדרומה (שהיא גידול עצם שפיר ) מהו אותו גוש זה תלוי ברקמות שמתחתיו . פנה לאורתופד

11/09/2018 | 18:06 | מאת: דליה

תודה ד"ר על התשובה המהירה.. רק עוד שאלה ככה לידע כללי:האם הגולה עלולה להיות סרטנית?או שבמקרים כאלו היא רק שפירה.?!! תודה רבה.

לאל סביר שמדובר בגידול ממאיר

מנהל פורום אורתופדיה