אורטופד מומחה לכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/01/2003 | 21:29 | מאת: סילביה

שלום דוקטור, הריני מבקשת באם תוכל להמליץ לי על אורתופד מומחה לכף הרגל באזור המרכז. חייב שיהיה פרופסור או מנהל מחלקה, כדי שאוכל לקבל השתתפות של קופת חולים. תודה מראש. סילביה

מצטער אך איננו עוסקים בהמלצות

14/01/2003 | 21:47 | מאת: סילביה

שלום דוקטור, הריני מבקשת לדעת איך לאתר רופא אורטופד מומחה לכף הרגל, באזור המרכז. תודה מראש. סילביה

14/01/2003 | 23:20 | מאת: הודעה לסילביה

תפני לד"ר לוגר מחולון-מקבל דרך מכבי

15/01/2003 | 00:23 | מאת: gradnd-ma

למומחה לבעיות כף הרגל שלום לנערה בת 22 יש את ה- Hallux-Valgus יש לה כאבים היא עובדת בתפקיד שמצריך עמידה והליכה רבה, מסתבר שזו בעיה גנטית אצלה כי גם לאחותה זה ישנו.אחותה עברה ניתוח אבל זה לא היטיב את המצב. הייתי רוצה לשמוע מכם האם ישנם טיפולים חוץ מניתוח ? והאם ישנן שיטות שונות לניתוח? אני מקווה שהסברתי את המצב מצפה לתשובה הסבתא

מנהל פורום אורתופדיה