אצבע פטיש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/01/2003 | 14:49 | מאת: עדי

בכף רגלי הימנית האצבע שליד האגודל התכופפה תופעת:hammer finger- הכיפוף גורם להתחכחות מתמדת של האצבע בחלק העליון של הנעל ולפציעתה- איזה ניתוחים קיימים במסגרת שרותי הבריאות?

14/01/2003 | 15:08 | מאת: עדי

בתשובתך אנא התייחס גם לשאלה הנוספת שהצגתי "מגן לברך מניפולציה נוספת" כי מדובר באותה הרגל- האם יש קשר בשיקול הטיפול?

בחירת הניתוח נעשית לפי ממצאי בדיקת האצבע ואין זו שאלה של ניתוחים קיימים אלא של מה שצריך לעשות.

15/01/2003 | 09:55 | מאת: עדי

ד"ר יקר, לפי הצילום שעשיתי מדובר רק בגיד שהתקצר- רופא במדיקל סנטר הציע לי ניתוח בהרדמה מקומית בלייזר תמורת 7000 ש"ח- האם זו שיטה ידועה והאם זה נעשה גם במסגרות ציבוריות? אם לא, שוב אני שואלת, מה עושים?

מנהל פורום אורתופדיה