תשובת בדיקה דימות פיענוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/01/2003 | 21:20 | מאת: חיים

שלום דוקטור עברתי צילום של כפות היידם והרגלים קיבלתי את התשובות הנל אודה לך אם תסיבר לי את משמעות הכתוב צ.כפות הידיים : מבנה גרמי תקין .. הסתיידות מוקדיות ברקמות הרכות באיזור אצבע 43 גליל האמצעי צ.עקבים אוסטיאופיט אחורי בולט מימין בתודה.

הסתיידות ברקמות רכות של האצבע היא תופעה נדירה ומוזרה ואיני יודע את פשרה. כמובן אם הייתי יודע יותר עליך - כמו האם אתה חולה במחלה שמצטיינת בשקיעת סידן במקומות לא מקובלים הי הליקליותר להסביר את הממצא. אשר לאוסטאופיט האחורי שוב אין ציון מדוייק היכן הוא אך יש להניח שהוא בולט מגבשושית העקב כלפי מעלה ואין לו חשיבות

מנהל פורום אורתופדיה