כרית הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/01/2003 | 18:39 | מאת: יקי

שלום רב , אני צועד מידי יום בקצב מהיר - כשעה . ללא בעיות אורטופדיות עד היום . מרגע שהחלפי נעלים - לחדשות , אני סובל מכאבים , בעת הצעדה בלבד , בכרית רגל שמאל בעיקר , בחלק הקדמי ( קרוב לאצבעות ) . מה הסיבה לכאבים , ומה ניתן לעשות על מנת להשתחרר מהם ? לתשובתך אמתין בברכה יקי

אתה כמובן יכול להניח שהאינטראקציה כף רגל (שמאל) נעל היא מאותגרת משהוא ואם תקבל הנחה זאת התשובה לשאלתך תהייה: חזור לנעל הישנה. גישה קצת יותר רצינית תהיה להציג את רגליך לפני משהוא שמבין משהוא בכפות רגליים.

מנהל פורום אורתופדיה