ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/01/2003 | 14:17 | מאת: דרור ימיני

יש לי בעיה בברך מאז שניפצעתי בצבא, מאז עשיתי ניתוח קל בברך ועדיין יש לי בעיה אלא שעכשיו היא החמירה מבחינתי והרגשתי אבל הבדיקות והרופא מראים שלא האם יש מישהו שיכול להגיד לי מה יש ליבברך (הבעיה היא נעילות בברך)

זה נחמד.אתה אומר שיש לך בעיה בברך ואחר כך אתה שואל מהי בעייתך. בסוגריים אתה מואיל לנדב קמצוץ אינפורמציה . תהיה רציני אם אתה רוצה שנתייחס אליך ברצינות.

13/01/2003 | 13:53 | מאת: דרור ימיני

ברמת העיקרון הרופאים שהייתי אצלם נותנים לי אותה אינפורמציה כמו שנתתי הם משערים שיש לי בעיה אני אדייק "בלזיה הסחוסית" אבל הם לא יודעים בדיוק ולכן אני מעוניין להגיע לרופא שמכבד את עצמו ויגיד לי מה יש לי בברך ולא יגיד לי תעשה פיזיוטרפיה מבלי לדעת תכלס מה יש לי הפחד שלי הוא שכרגע אני מפחד שאני עושה נזק לעצמי בזמן שני לא מקבל טיפול הולם "פיזיוטרפיה או התעמלות"

מנהל פורום אורתופדיה