כאבים בכף הרגל- עזרא דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/01/2003 | 10:24 | מאת: חיים

מבקש לקבל עזרא לבעיה אני בן42 סובל מזה מספר חודשים מכאבים בכפות הרגליים עד כדי מצב שאני לא יכול לדרוך עליהם מעט היסטוריה אני הולך עם מידרסים מזה כמה שנים לאחרונה הייתי אצל שני רופאים אורטופדים שלא יכלו לפתור לי את הבעיה 1.צילום רגליים הכל תקין 2.מיפויי עצמות יש אבחנה (ציטוט) :" ריכוז מוגבר בכף רגל ימנית במיוחד באיזור טלו -נויקולרי ובמיוחד קלקנאלי תחתון . יכול להתאים לנזק מאמץ או תהליך דלקתי," למרות ההבחנה הזו הרופא לא יכול להסביר מה יש לי ומה דרכי הטיפול נתן לי כדורי "אתופן" וזה לא עזר לציין שעיקר הכאבים בכף רגל ימין מבקש לקבל עצה/עזרא או הפניה למומחה תודה חיים

12/01/2003 | 10:56 | מאת: יוסי

ממליץ בכל פה לפנות לד'ר לוגר אלחנן מחולון-הוא רופא מאיכילוב -מקבל גם דרך מכבי. הוא פתר לי בעייה בכף הרגל אחרי שרופאים אחרים "סובבו" אותי שנתיים.

המידע שאתה נותן אין בו די בכדי לעשות אבחנה שכןחשוב לדעת כיצד נראות כפות רגליך איך משתנה צורתן בעת דריכה ובעת עמידה על קצות האצבעות מהי התנועתיות של מפרק הקרסול של המפרק הסובתלרי ומפרקי שרש הכף והמפרקים שבין שרש הכף לעצמות המשט.האם יש נקודות רגישות

מנהל פורום אורתופדיה