חולשה ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/01/2003 | 19:51 | מאת: דני

ד"ר שלום רב! אני בן 38 בעקבות חולשה ניכרת בכף יד ימין ביצעתי בדיקת EMG וצילום MRI . להלן המימצאים בבדיקת EMG - תמונה היכולה להתאים לפגיעה שורשית C8- T1 וכל הנראה C7 מימין , ללא סימני דרנביצה פעילה. לא התקבלה עדות חשמלית ב- BRACHIAL-PLEXUS מימין. בבדיקת ה- MRI נתקבלו המימציאים הבאים: C5-6 הנמכה יתדית של C5 עם בלט ופריצת דיסק אחורי שמאלי מלווה זיז גרמי אחורי עם היצרות הרצס ותעלת השורש משמאל. C2-3 בלט כללי אחורי של הדיסק ומעט כלפי מעלה , לחץ קל על השק הדורלי , שינויים ניווניים קלים ביתר המרווחים. האם אתה רואה את הסיבה לחולשה בכף היד מתוצאות בדיקות אלו? בתודה דני

12/01/2003 | 10:17 | מאת: דר' אסא לב-אל

איני רואה דרך לישב את תוצאות בדיקת האיבחון החשמלית עם ממצאי בדיקת הדימות.

מנהל פורום אורתופדיה