ציסטה בייקר שהתפוצצה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/07/2018 | 08:13 | מאת: נעמה

שלום ד"ר, מזה כ5 ימים יש לי כאבים מאחורי הברך ובחלק האחורי העליון של השוק. אני לא יכולה ליישר את הרגל והולכת בצליעה. אתמול הכאבים התגברו והתחילו לי זרמים חמים באצבעות של אותה הרגל. הגעתי למיון והרופא איבחן שמדובר בציסטה שהתפוצצה והמליץ על מנוחה. השאלה- כמה זמן עד שהכאב יחלוף ואני אחזור ללכת כרגיל?אני שבוע צולעת. אני בת 35 ללא בעיות בברכיים. הולכת המון ברגל. תודה

הנוזל של הציסטה נספג תוך 4-6 שבועות. בימים הראשונים אפשר להעזר בהרמת הרגל וקרור מקומי בקרח( שבבי קרח עטופים 20 דקות כל 4 שעות). תרופות נגד דלקת / כאב .

מנהל פורום אורתופדיה