ממצאי בדיקת MRI בברך ימין - משמעותן וכשירותי הבריאותית לצאת לטיול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/07/2018 | 12:45 | מאת: kobi

קיבלתי זה עתה ממצאי בדיקת MRI שעשיתי בברך ימין: "מניסקוס לטרלי: קרע אופקי בקרן אחורית, גוף הגיע למשטח מפרקי עליון בקרן הקדמית. ציסטה פאראמניסקיאליית בגודל 0.7*1.6 ס"מ צמודה לגוף ולקרן האחורית של המניסקוס, בצקת ברקמות הרכות הסמוכות." הרופא שהפנה אותי לביצוע הבדיקה בחופשה ולא פנוי להתייעצות. אני צפוי לצאת לחופשה בברזיל באמצע אוקטובר ומצוי בטווח הזמנים המאפשר ביטול הטיסה. לאור הממצאים הנ"ל אני שואל אם כדאי לי לבטל את כרטיסי הטיסה שכן המצב הרפואי שלי לא יאפשר לי הליכה ו/או התנהלות רגילה. תודה מראש, קובי

יש לך סיבות טובות לסבול מכאב בברך בעת הליכה , ובודאי בהליכה בתנאי שטח קשים. אם זה מתאים לך או לא זו החלטה שלך.

מנהל פורום אורתופדיה