פריצת דיסק ובעיות ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/01/2003 | 15:02 | מאת: jamie

שלום, אני בת 19.5 ואני סובלת מפריצת דיסק בחוליות L4-L5 ו- L5-S1. בנוסף לכך יש לי שחיקה בסחוס של הפיקה בשתי הברכיים. רציתי לדעת אם כדאי לקחת את הכדורים הטבעיים "גלופלקס" ? או שמא כדורים אחרים יעזרו, כדי לחזק את הגוף. אציין גם שאיני משתמשת במשככי כאבים למיניהם, למרות הכאבים. אודה לך אם תוכל לעזור לי.

הכדורי שציינת מכילים בעיקר שני חמרים גלוקוז אמין סולפט וכונדרואיטין סולפט. אלו הם שני חמרםהנמצאים באופן נורמלי בתוך סחוס ומפיקים אותם מסחוס של בעלי חיים. הם אינם מחזקים את הגוף אך יש בהם תרומה של "הגנה " על הסחוס וכן פעילות נוגדת דלקת במידה קלה.

מנהל פורום אורתופדיה