שורף בכפות הרגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/01/2003 | 22:55 | מאת: סים

יש לי דורבן וקבלתי 2 זריקות דיפרוספאן. לאחרונה שורף לי בעיקר בעקבים . 1) האם התופעה ידועה ומהי? 2)האם קשור לזריקת הקורטיזון? 3)טיפול בלייזר לדורבן יעיל? וקצת הרחבה על הלייזר והדורבן. תודה סים

שריפה בעקב מצביעה בדרך כלל על מחלה של עצב תחושתי המעצבב את העקב. הרחבה על דורבן ראה ב: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=100168&t=100094 הרחבה על לייזר בהקשר של דורבן היא פשוטה - זה לא עוזר אלא לרוקן את הכיס.

מנהל פורום אורתופדיה