כאב בכתף בחיבור לחזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/06/2018 | 16:37 | מאת: עדי

שלום אני בן 43 . מי זה כמה שבועות יש לי כאב באזור חיבור הכתף שמאל לחזה (הקפי יורד מתחת לבית השחי ועולה בחזרה ) ובנוסף יש כאב על הכתף עם החיבור לצוואר וממשיך לכיוון הראש (נראה לי שזה נקרה שריר הטרפז). זה התחיל בכאב בשתי השכמות ובהרגשת כאב בע"ש בזמן כיפוף הראש למטה . ובנוסף יש לי נימול באצבעות וסוג של כאב ביד עצמה. אני מרגיש את הכאב בשלל תנועות : 1.מתיחת היד אחורה. 2.הורדת הכתף למטה ואטית הראש ימינה. 3.ללא כל תנועה אני מרגיש את המקום. 4.וכו. רופא אורתופד ע"ש שלח אותי לבצע MRI צוואר שלא אושר ע"י הקופה אלה סי.טי. יש לי יכולת לבצע MRI פרטי האם כדאי ומה צריך לעשות אם בכלל זה קשור לצוואר? בברכה

בדיקת הצוואר היא חלק בלתי נפרד מבדקת הכתף ולהפך . בדיקת דימות כמו ט"מ או בת"ם הן חקל מן העניין.

מנהל פורום אורתופדיה