קשירה ברצועות בגיל 3 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/01/2003 | 15:28 | מאת: אורית

השבוע קשרו לבתי בת ה-3 חודשים את הרגליים לפיסוק, כאשר הבעיה - לפי מה שהבנתי, היא שהמפרק עצמו ישר מדי הרגליים נמצאות טוב במקום, אבל המפרק ישר ולא עגול. האם חייבים להשתמש ברצועות - העינוי סיני הזה, או שאפשר לעשות תרגילים או פיזיותרפיה???? אמרו לנו שעכשיו היא תהיה ככה חודש וחצי, אח"כ עוד צילום ואז אולי עוד חודש וחצי... הילדה בוכה כל הזמן, רוצה רק על הידיים, מילדה רגועה ושקטה, יש לי ילדה בוכיה ועצבנית האם יש פתרונות אחרים? או שנדונו לחודש וחצי של בכי????

רצועות פבליק הן הטיפול הטוב ביותר. מקריאת מכתבך עלה במוחי הרהור שאולי הילדה בהתנהגותה משקפת את זו שלך .אם את תהיי רגועה ומבינה תשפיעי גם על ילדתך שתהיה בריאה.

09/01/2003 | 20:50 | מאת: אורית

בגלל הוירטואליות אין באפשרותך לתת תשובה רצינית יותר כנראה... אם שאלתי אז כנראה שיש סיבה יש לי וגם אני ילדה מאוד רגועה שלא מפסיקה לבכות מאז הקשירה יש שיטה אחרת???? או שעדיין נצטרך להרגע?????

מנהל פורום אורתופדיה