אלוקס ולגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/01/2003 | 13:40 | מאת: שחר

מה הטיפול האפשרי לאלוקס ולגוס?

יש שתידרכי טיפול אפשריות א. השלמה ב. תיקון במקרה שבוחרים ב א. אפשר להקל על החיים על ידי שימוש בנעליים רחבות שלא לוחצות על ה"בוניון " ולא מחמירות את העווג. במקרה שבוחרים בב. מדובר בניתוח לתיקון צורת כף הרגל. פרטי הניתוח נקבעים לפי חומרת העווג מצב כללי של כף הרגל והכשרון של המנתח.

19/12/2011 | 19:32 | מאת: דבורה אלחנן

שלום--איפה אוכל למצוא המלצות על מנתח טוב למקרה זה, איפה יש טבלת סיכון-סיכוי בניתוח זה? קראתי תגובות מפחידות מאד , אני צריכה להחליט איך אמשיך עם הבעייה הזו, אבל אין לי מספיק מידע תודה מראש

מנהל פורום אורתופדיה