שברונים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/01/2003 | 09:14 | מאת: zigi

בוקר טוב, עברתי מיפוי עצם ואינני מבין את התשובה... האם תוכל לעזור לי בפענוח ? להלן התשובה: "בכף רגל ימנית מודגמת קליטת יתר מוקדית במטטרסוס מספר 2 ובכף רגל שמאלית במטטרסוס מספר 3, מישני לשברים." יום נהדר, זיגי

אני מבין שסבלת משברים בעצמות המשט שבכף הרגל . שברים אלו נותנים את ביטויים בקליטת יתר בבדיקת מיפוי עצמות .

09/01/2003 | 19:50 | מאת: zigi

זאת אומרת שכעת איני סובל יותר משברים ? (המיפוי נעשה מלכתחילה מכיוון שאני סובל מכאבים חזקים בכפות הרגליים ומנפיחות באזור שבמיפוי העצם נראה כהה יותר [אני מניח שזה אזור "קליטת היתר"...])

מנהל פורום אורתופדיה