קלאב פוט

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/01/2003 | 16:10 | מאת: ערן

צהריים טובים. אשתי צפויה ללדת בכל יום והובחן אצל האובר קלאב פוט ברגל אחת. שאלתי היא היכן ניתן להשיג חומר בנושא, האם ישנה חשיבות לביה"ח בו תתבצע הלידה בקשר להמשך הטיפול בילוד, אנו גרים באיזור המרכז כך שישנה בידינו אפשרות בחירה בין מס' בתי חולים. תודה מראש

מקור אחד מרבים על רגל קלוטה: http://orthoinfo.aaos.org/fact/thr_report.cfm?Thread_ID=161&topcategory=Foot בכל בתי החולים במרכז יש גם אורתופדים היודעים לטפל בכף רגל קלוטה.

מנהל פורום אורתופדיה