כאביי ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/01/2003 | 13:39 | מאת: בודי

שלום יש לי שאלה חלוקה בדעות! אני ספורטאי עסקתי באומנות לחימה וברכיבת אופניים. עד היום עשו לי בדיקות של מיפויי עצמות אולטראסאונד ו ct לא נמצא משהו חריג האורטופד אמר לי שהפיקה שלי לא יושבת במקום ולכן הכאבים.שאלתי היא אם אני יכול לחזור לרכב ולרוץ ולהתאמן ושנית אני שואל אם הארתוסקופיה תעזור לי אני סובל מכאביי תופת. אשמח אם תחזרו אליי בהקדם כבר פניתי להרבה רופאים בנושא. בתודה מראש בודי.

מן המקום בו אני יושב לא נראה לי שנעשתה אבחנה במקרה שלך ולכן אני מתקשה להציע עזרה . בכל מקרה אם אמנם מדובר בבעיה שלהיחס בין הפיקה למסלול שלה יש שיטות טיפול המבוססות המבוססות על שלש תקופות טיפול 1. מנוחה מכל מאמץ וטיפול הכולל תרופות ,פיסיותרפיה ותרגילים . הפיסיותרפיה כוללת טכניקה שנקראית TAPPING 2. המשך טיפול עם חזרה הדרגתית לעסיקו ספורטיבי. 3. חזרה לעילות מלאה עם תחזוקה ": תרגילים מיוחדים ו TAPPING . פיסיותרפיה היא שימושית למצבים מסויימים אך על כך צריך הרופא המטפל בך להחליט יחד עמך כמובן.

מנהל פורום אורתופדיה