איליזרוב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/01/2003 | 01:37 | מאת: מושון

יש לי שאלה. אני בן 23 וגובהי 169 ס"מ. שמעתי שניתן לבצע הארכת גפיים בעזרת שיטת איליזרוב ( ושבסין זה מאד פופולארי) ורציתי לברר כמה זמן אורך הטיפול והשיקום , מהי העלות הכספית של הדבר ואיפה המקום הטוב ביותר בארץ לבצע זאת. הנושא מאד חשוב לי ואודה לך על תשובתך. נ"ב ידוע לי על הכאבים ובכל זאת אני מאד רוצה, סליחה, חושק בזה. דרך אגב , מהו orthofix?

08/01/2003 | 14:15 | מאת: דר' אסא ב-אל

לא ידוע לי על מישהוא בארץ שעוסק בניתוחי הגבהה בודאי לא אצל אנשים בעלי גובה נורמלי כמוך. כעקרון תהליך ההגבה כרוך בחודש טיפול על כל ס"מ הגבהה

מנהל פורום אורתופדיה