כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/01/2003 | 22:10 | מאת: רן

לפני כשנה עשיתי ניתוח דורבן -לאחריו הופיעו כאבים, בצילום רנטגן שעשיתי לאחרונה אובחן "אזור ליטי באזור הטוברוסיטי התחתון" אודה מאד לאדוני באם יסביר לי במה מדובר,ממכון הרנטגן הבנתי שהפתרון הוא ניתוח. האמנם? באיזה ניתוח מדובר?מסובך? תודה רן

08/01/2003 | 14:12 | מאת: דר' אסא לב-אל

לקות ליטית משמעה מוקד שבו העצם חסרה, מעין חור. יתכנו מספר סיבות לכך כגון זיהום ,ציסטה וכו'. אשר לניתוח ההחלטה אינה נעשית על סמך הצילום אלא על ףי התמונה כולה כולל בדיקות נוספות כמו שקיעת דם ספירת דם מיפוי עצם וכו'.

מנהל פורום אורתופדיה