טריגר פינגר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/01/2003 | 22:00 | מאת: הדר

שלום רב! מזה כחודש, סובלת אמי (54)מקושי בפלקציה של מפרק האגודל,שעם הזמן מלווה בכאבים והתגברות הקושי. איבחון ע"י רופא נתן שם לתופעה(טריגר פינגר) וטען שרק ניתוח ירפא הגיד. 1. מה בעצם קורה לגיד? 2. האם כך הוא? אין שום טיפול (פיזיוטרפי וכו") במקום לרוץ לניתוח? 3. האם ידוע על טיפול מוצלח באחת מהשיטות האלטרנטיביות. בתומ"ר.

קיבוע מפרק האצבע עםסד מתכת למשךכשבועיים שלשה עשוי להביא לפתרון במקרים חדשים יחסית ( כמו אצל אמך ) . זריקה של סטרואידים לתעלת הגיד גם היא עוזרת .

מנהל פורום אורתופדיה