תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/01/2003 | 17:30 | מאת: עומר

עברתי תאונת דרכים עם אופנוע ומאז התאונה (לפני כשנה וחצי) הנני סובלת מכאב והגבלה בברך הכאב הינו בחלק הפנימי ימיני של הברך וכן באמצע הברך הכאבים הינם בזמן הליכה, עמידה ממושכת ואפילו סתם בנגיעה בברך הייתי במשך שנה ויותר בטיפול אצל אורטופדים ובצעתי פיזיוטרפיה במשך כחצי שנה ולבסוף האורטופד אמר לי שאין באפשרותו לעזור לי רציתי לדעת אם אכן אין פתרון בצילומים נראה הכל בסדר

זה מסוג הדברים שרק לאחר בדיקה מדוקדת של הרגל ושל בעל הרגל ושל הצילומים הקיימים והבדיקות והמסמכים אוכל לענות עליה.

11/01/2003 | 00:50 | מאת: noam

קודם כל, תודה על התגובה ודבר שני איך ניתן להגיע אליך לשם בדיקה של הרגל?

מנהל פורום אורתופדיה