סימפיזיס פוביס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/01/2003 | 09:51 | מאת: בטי בריימן

דר' אסא לב-אל בוקר טוב! זה מכמה חודשים אני מרגישה כאבים אזים באגן בחלק התחתון האמצעי. קיבלתי הפנייה למיפוי עצם ותשובת הפוי היא: מפוי עצם כולל פרפוזיה, BOOD POOL לאגן, כשעתיים לאחר הזרקת של 30 מיליקירי של TC_MDP. קיימת פרפוזיה ו- BOOD POOL מוגברים באזור הפוביס. במפוי המאוחר כולל ספקט אגן וע"ש מותני קיימת קליטה מוגברת בסימפיזיס פוביס. שאר השלד תקין. סיכום קליטה מוגברת בסימפיזיס פוביס (סימפיזיטיס?) מאם תוכל לפענח לי את התשובה? ומה אלי לעשות? תודה מראש, ויום נעים!! בטי

המחלה: OSTEITIS PUBIS הפתרון : תרופות נוגדות דלקת. מנוחה, זריקה מקומיתשל סטרואידים ניתוח לאיחוי הסימפיזיס.

08/01/2003 | 09:41 | מאת: בטי בריימן

דר'לב-אל אסא שלום רב, תודה רבה על תשובתך המהירה. הפתרונות שרשמת לי הם כולם הכרחיות? לא ידעתי שקיימת אפשרות לניתוח באזור ה- PUBIS! האם הליכה יומית של 2/3 ק"מ תזיק? אני צריכה מנוחה טוטלית?! בכבוד רב, ויום נעים!! בטי

מנהל פורום אורתופדיה