כאבים עזים בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/01/2003 | 20:47 | מאת: אופיר

שלום, מזה כחודשיים אני סובל מכאבים עזים בשורש כף היד, בשתי הידיים, כאשר הנקודה הכואבת ביותר הינה הבליטה של עצם שורש כף היד. במקצועי אני עובד על מחשב ומבצע הפסקות מדי פעם. יצויין, כי ניסיתי לשנות את הרגלי העבודה על המחשב - אולם ללא הועיל. הכאבים לא חולפים ואף מחריפים. המצב הוא כזה שאיני יכול, לדוגמא, להיתמך בכפות ידי על מנת לקום ממצב של ישיבה על הרצפה. מה לעשות? האם קומפרסים חמים עשויים לעזור?

מכיון שהצעד החשוב ביותר שלהאיבחון הנו איתור מדוייק של המקום הפגוע ומכיון שלשם כך יש צורך בידיעה טובה של האנטומיה והפיסיולוגיה של המפרק אני מציע שתפנה לאורתופד .

מנהל פורום אורתופדיה