כאב במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/01/2003 | 20:07 | מאת: גולדי

ד"ר אסא שלום, הנני סובלת מכאב חזק בחלק הפנימי של מרפק שמאל. הכאב נגרם בעיקר בזמן קיפול היד.במנוחה היא לא כואבת.הכאב מושך לכוון חיבור היד עם הכתף. האם זה יכול להיות דלקת בגיד? יש לי שנויים ניווניים בעמוד השידרה, האם זה יכול להיות קשור? אודה לך על תשובתך המהירה. בברכה גולדי

כאב כמו שאת מתארת מתאים יותר להיות ממקור מקומי במרפק . נראה שמדובר במה שנקרא אנטזופתיה שזה מן של דלקת מקומית בנקודת האחיזה של שריר בעצם.

07/01/2003 | 05:24 | מאת: נחמננהה

מנהל פורום אורתופדיה