שבר במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/01/2003 | 09:56 | מאת: אורנה

לפני חודשיים היו לי כאבים במרפק עם הקרנה לכף יד במשך כמה ימים לאחר מכן הכאבים נחלשו אבל הלכתי לאורטופד ששלח אותי לצילום ולבדיקת מוליכות חשמלית לאחר כשבועיים עשיתי את הבדיקות (לא מיהרתי מפני שהכאבים כמעט עברו) הבדיקה החשמלית היתה בלי בעיה לפני כמה ימים הייתי אצל האורטופד. בצילום הוא ראה באופן ברור שבר במרפק עכשיו הוא שלח אותי למיפוי עצמות. רציתי לדעת ממה יכול להופיע שבר אולי קיבלתי מכה ולא התיחסתי אליה או שיש סיבה אחרת מה הוא רוצה לבדוק במיפוי עצמות האם הבדיקה קשה? כואבת? מסוכנת? הבנתי שמזריקים חומר ואני יכולה ללכת לשלוש שעות האם בשעות האלו אני יכולה ללכת לעבודה ולא ארגיש תופעות מיוחדות? אודה לך מאד אם תבהיר לי את הדברים מפני שהאורטופד לא ממש הרחיב בדיבור כששאלתי אותו

אינני יכול להסביר לך את הגיונו של האורתופד שלך ובאמת איני מבין לשם מה ביקש מיפוי עצמות . הבדיקה עצמה אינה כואבת ואינה מלווה בתופעות לוואי .

מנהל פורום אורתופדיה