כאבים באיזור הבורג המייצב באגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/04/2018 | 05:50 | מאת: גל

שלום, עברתי ניתוח ביום שישי האחרון לאחר ששברתי את רגל שמאל ב2 מקומות שונים. אחד המקומות ששברתי הוא הירך, והטיפול ההולם לכך הוא מסמר תוך לשדי וכמובן הצבת בורגים מייצבים באגן ובברך לתמיכה. האם הגיוני שמיום שישי עד עכשיו, איזור האגן עדיין נפוך, והכאבים לא עוברים באיזור זה? שום תנוחה לא נוחה, לא ישיבה ולא שכיבה האם קיים סיכוי שהבורג הותקן לא כשורה? זה הוא המקום היחיד שעדיין כואב בכל עת חשוב לציין שעברתי את הניתוח בחול, ואני מוטס חזרה לארץ בימים הקרובים במידה והבורג הותקן לא טוב, האם אפשר לעבור ניתוח לתיקון? תודה מראש

נפיחות וכאב לאחר שבר של החלק הקריבני של עצם הירך ולאחר ניתוח שהחזרה וקיבוע פנימי זה מצב שכיח. תיקונים בארץ: אפשרי בהחלט

מנהל פורום אורתופדיה