אישה המרימה משקל חריג

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/04/2018 | 17:50 | מאת: דיקלה

שלום, רציתי לברר: האם אישה בת 42 המרימה ילד בן תשע מזיקה לעצמה פיזית? משקל האישה הוא כ 64 קילוגרמים והילד שוקל כ 25-27 קילו. האם עלולה לגרום לעצמה נזק לגב או לאיברים פנימיים אחרים או שבמידה ומרימה אותו באופן תקין זה בסדר? תודה.

22/04/2018 | 18:35 | מאת: שלי

רק לציין, שהאישה מרימה את הילד פעם בשבוע ולמשך חצי דקה.

22/04/2018 | 18:42 | מאת: דיקלה

אבל עושה זאת חרף כאבי גב שסובלת מהם ובאופן קונסיסטנטי, לעתים פעמיים ואף שלוש בשבוע.

בגיל 42 רבים מאיתנו לוקם בשינויים ניווניים של הדיסקות שבין החוליות וכן במפרקים שבין החוליות . בנסיבות אלו הרמת משקל כפי שציינת אם אינה מבוצעת נכון יש בה פוטנציאל לנזק

25/04/2018 | 10:55 | מאת: דיקלה

מה משמעות הרמה נכונה? במידה ומרימים כהלכה, זה תקין להרים אדם במשקל כזה?

מנהל פורום אורתופדיה