שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/01/2003 | 19:26 | מאת: איריס

אימי בת 63, לפני שנה עברה כריתת שד, (הסתיידויות שנתגלו לאחר מכן כלא סרטניים עדיין) לפני בערך 4 חודשים התחילה להרגיש גירודים בגב בצד הניתוח, מה שחשבנו שקשור לניתוח ואז כשפנינו לרופא הכירוג, הרופא טען שאין קשר לניתוח וצריך לפנות לאורטופד, כמובן שפנינו ואימי קבלה מס בדיקות לעשות הייתי מאוד רוצה לקבל את חוות דעתך בנושא , מהיכן זה נובע ומה זה יכול להיות בתודה מראש

אם אמנם גירוד זה המחוש שאמך מרגישה לא נראה לי כי יש לחפש את סיבתו במערכת השלד והשרירים אלא בעור ובעצבוב העורי.

03/01/2003 | 22:31 | מאת: איריס

שלום ד"ר ראשית המון תודה על תשובתך המהירה, אך לא כל כך הבנתי, האם תוכל לפרט קצת יותר ושוב המון תודה

מנהל פורום אורתופדיה